Трилер "Загублене місто"

Трилер "Загублене місто"

Хмельничан та гостей міста запрошують до кінотеатру Шевченка на перегляд фантастичної історії про Чорнобильську АЕС і паралельні світи «Загублене місто».

«Загублене місто»  - трилер  режисера Віталія Потруха, який вийшов у 2015 році. Його покажуть у 19 містах країни. Стрічка  знята на кіностудії Олександра Довженка. Усі ролі в ній грають вітчизняні актори. Головні ролі виконували: Ірина Новак, Андрій Джеджула, Сергій Романюк, Дмитро Лінартович і Костянтин Лінартович.

Про фільм:

«У зоні відчуження з'являються лише мародери. Звичайні люди в цій місцевості дивним чином зникають. Головні герої картини — мрійливий мародер, жінка, що втратила сім'ю та засуджений суспільством науковець — волею обставин опиняються у незвичайному місті з власними законами. Чи можна втекти від долі? Що робити, коли твій світ змінився назавжди?»

Наслідки аварії не вивчені, темні й загадкові. У центрі Зони як і колись існує місто, але зараз абсолютно безлюдне, якщо не враховувати мародерів. Туди був направлений вже не один військовий загін. Люди пропадали без вісті. Що коїться в Зоні, — невідомо. Ходять найбезглуздіші чутки. Звідти доносяться якісь сигнали, ніби там кипить життя, але зрозуміти їх неможливо. Тому її обнесли дротом і відрізали від зовнішнього світу.

Їм доведеться заглянути в себе, щоб зробити вибір — вони заручники чи хазяї своєї долі? Яка ж ціна свободи?

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення