Creative Chefs Summit – подія від Hoteliero, яка щорічно збирає зіркових шеф-кухарів, рестораторів та всіх, кого цікавить гастрономічне мистецтво та індустрія гостинності.
Цьогоріч Creative Chefs Summit відбудеться 26 листопада. Вперше для проведення заходу обрати саме Львів.
Тема саміту: SENSES.СЕНСИ. 6 пар відомих шеф-кухарів з різних куточків України будуть готувати непересічні страви та ділитися своїм поглядом на сучасну гастрономію та її сенс.
- Євген Сушко (Львів, шеф-кухар "Citadel", Gastro Boutique Hotel», ресторатор, співзасновник “SHOco”, “Daily Dose”, “Zwin”, “Lvivent”, “La Luce”) та Юрій Паруна (Мукачево, бренд-шеф ресторанів Закарпаття: Порядний Ґазда, Амур, Chizay Мала Гора, Food Love та нових проєктів Old Continent) будуть розповідати про те, як власноруч вирощувати та виготовляти продукти для свого ресторану, де шукати найцікавіші локальні смаки та як створити меню українських страв, що будуть мати великий попит.
- Дослідниця гастрономічної культури Олена Брайченко (Київ, засновниця проєкту їzhakultura) та шеф-кухар Максим Корзун (співвласник та шеф-кухар ресторану “МА”) будуть гратися з ідеями та відчуттями і відкривати мультисенсорний досвід української кухні.
- Леонід Малюга (Дніпро-Львів, шеф-кухар L’OR cafe boutique) та Андрій Северенчук (Київ, ресторан Глек”) будуть готувати страви, кожна з яких “розповідає” якусь історію, а також ділитися власним шляхом трансформації: від наслідування трендів та створення власного кулінарного стилю.
- Христина Федочинська (Львів, шефиня ресторану Panorama готелю Edem Resort Medical & SPA), Сергій Няньковський (Львів, доктор наук, Президент Міжнародного Університету Нутриціології та Дієтології) та Олена Матвєєва будуть говорити про те, як створювати красиві та смачні страви, що позитивно впливають на здоров’я та настрій гостей.
- Шефині Ксенія Амбер (Київ, дослідниця одеської кухні) та Льоля Ланда (Львів, Шефиня та засновниця єврейського кафе «Єрусалим») будуть шукати красу в буденних речах і готувати, сповнені сенсами та смаками, страви з субпродуктів.
- Микита Вірченко (Харків, засновник «стихійного ресторану» Трипіччя) та Юрій Кошик (Львів, шеф-кухар у Холдингу емоцій !Fest: «Дуже висока кухня», «Дах», «Гомін») по-новому поглянуть на крупи та їхній гастрономічний потенціал на професійній кухні.
Юлія Терлецька відповідатиме за фуд-пейрінг та створення коктейлів для найцікавіших страв.
Крім того, в події візьме участь близько 500 шефів та фудіз з різних куточків України, тож це чудова нагода для пошуку нових ідей та професійних знайомств.
Учасники події отримають рецепти всіх страв, що будуть готуватися на сцені.
Всі події Hoteliero мають соціальний вимір і допомагають збирати кошти на сучасний центр реабілітації та протезування Superhumans Center.
Декілька благодійних активностей відбудеться під час та після події.
Крім того, Creative Chefs Summit запускає Super Гастро Шлях – ініціативу, що об’єднає різні заклади Львову, кожен з яких введе в меню особливу страву, прибуток від продажу якої спрямують на підтримку Superhumans Center.
* Компанія Hoteliero – організатор таких масштабних подій як Ukrainian Gastro Show, Creative Chefs Summit, Young Chefs, Be Wine, Barometer International Bar Show, International Hospitality Conference.
Коли: 26 листопада, 8:30-18:00
Де: BARVY EVENT HALL, Львів, Мельника, 18
Програма та квитки: https://bit.ly/3YZe9lQ