Present Perfect Market - Маркет подарунків

Present Perfect Market - Маркет подарунків

11-12 грудня у Львівському Палаці мистецтв відбудеться зимовий маркет подарунків - “Present Perfect market”. 

“Справжній передноворічний марафон починається не лише з першим снігом та пошуком ялинки, а й з вибором подарунків на свята, - каже організаторка події Інна Кляп. - Щоб цей процес не перетворювався у затяжну біганину, запрошуємо на перший «Present Perfect Market» - місце, де яскравий шопінг - це ще й приємний відпочинок. Усі, без винятку, круті подарунки - тут!” 

Перший маркет об’єднає близько 50 учасників найрізноманітніших «жанрів» в одній локації у центрі Львова. Так, місцеві  бренди та популярні мережі познайомлять відвідувачів із стильним дизайнерським одягом, аксесуарами та прикрасами, косметикою, цікавим декором, посудом, меблями, дитячою продукцією, канцтоварами, оригінальними сувенірами, а також широким асортиментом гастрономічних товарів. Серед учасників маркету також простір усвідомленого споживання “Ясна річ”. Крамниця переосмисленого одягу працює за моделлю charity shop: сюди можна віддати зайві хороші речі й купити бюджетні вживані. 

Ключова особливість маркету – зручне зонування території відповідно до типу подарунку.  

Тим, хто хоче відпочити від активного шопінгу, організатори теж пропонують чимало активностей. На території Палацу мистецтв протягом двох днів маркету діятиме смачний фуд-корт з різноманітною вуличною їжею та гарячими напоями. І все це – в поєднанні з цікавими розіграшами, святковими майстер-класами та під  запальні Dj-сети з новорічними хітами.

В рамках маркету також функціонуватиме зона кіно. Улюблені різдвяні комедії, без сумніву, налаштують на святковий настрій.

За підтримки спільноти взаємодопомоги “Оселя-Емаус” кожен охочий на події  зможе долучитися до благодійної ініціативи маркету та залишити потрібні подарунки для безпритульних та тих, хто особливо потребує допомоги. 

Години роботи фестивалю: 

11 грудня - 12:00-21:00

12 грудня - 12:00-21:00

Вхід - 50 грн. ( для дітей та відвідувачів пенсійного віку

- безкоштовно)   

Посилання на подію!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення