Крем, що бореться з тьмяною шкірою

instytutum.ua
Автор:
instytutum.ua
26 березня 2024

Навіть із приходом весни ми можемо відчувати на собі залишки зими й морозів. Холодна погода й нестача вітамінів сприяють тому, що шкіра стає чутливою. На ній можуть з’являтися подразнення, блідість, тьмяність. Щоби розв’язати цю естетичну й некомфортну проблему, можна додати крем для обличчя з вітаміном С у щоденну рутину.

Крем, що бореться з тьмяною шкірою

Чому потрібен вітамін С?

Вітамін С — антиоксидант. Він зменшує вплив ультрафіолетових променів на шкірі й захищає її від фотостаріння, допомагає відновлювати еластин і колаген. Тож завдяки цьому вітаміну відновлюється еластичність, усувається сухість і освітлюється тон.

Цей вітамін також став популярним завдяки своїй антивіковій дії. Він надає шкірі здорове сяйво. А на додаток вирівнюється текстура й покращується загальний вид.

У косметиці часто використовують таку форму вітаміну С, як THD (Tetrahexyldecyl ascorbate). Вона є стабільною й не окислюється, краще вбирається у шкіру завдяки ліпофільності. Разом із тим вітамін залишає за собою й властивості аскорбінової кислоти, що допомагає у боротьбі з вільними радикалами й покращенні виробітку колагену.

Крем з вітаміном С від INSTYTUTUM

Знайти новий засіб для щоденного догляду ви можете у косметиці INSTYTUTUM. Крем-сяяння C-Illuminating 3D-Moisturizer — гарний для того приклад із вмістом вітаміну С. Його основні функції:

  • миттєво надає ефект сяяння;

  • підтягує шкіру та зміцнює її;

  • освітлює шкіру й бореться з гіперпігментацією;

  • глибоко зволожує;

  • розгладжує шкіру й пом’якшує її;

  • стабілізує шкірний бар’єр.

При використанні цього доглядового засобу шкіра стає зволоженою, здоровою й пружною. Тут є багатофункціональна формула з активними компонентами, а перламутрові мікрочастинки надають бажане сяйво.

Використовувати цей засіб можна окремо в догляді. Він підходить для щоденного застосування вранці й увечері. А також ви можете використовувати крем-сяяння як основу під макіяж.

Отже, тьмяний тон шкіри — це не вирок. Ви можете легко його побороти, додавши до щоденної б’юті-рутини крем із вмістом вітаміну С.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Секрети гри в автомати на гроші в Pin-Up онлайн: поради для гемблерів
Секрети гри в автомати на гроші в P... Український азартний бізнес розвивається дуже стрімко. В одному з найбільш відомих та надійних віртуальних закладів, яки...
SEObanda - ваш партнер для успішного просування бізнесу
SEObanda - ваш партнер для успішног... SEObanda - компанія, що спеціалізується на просуванні сайтів та допомагає бізнесу досягати успіху в онлайн-просторі. Зав...
Поради щодо догляду за сухою шкірою тіла
Поради щодо догляду за сухою шкірою... Правильний догляд, що відповідає потребам вашого типу шкіри, є запорукою молодого та здорового вигляду. Навіть найкраща...