Плазмові телевізори Samsung Neo QLED: 10 нових можливостей

allo.ua
Автор:
allo.ua
27 вересня 2022

Нова лінійка Samsung Neo QLED — це 4 серії моделей з діагоналлю екрана від 50 до 85 дюймів. Преміальні зразки мають роздільну здатність 4K, а топові — максимально можливу поки що 8K, тому забезпечують контрастне й деталізоване зображення. Моделі підтримують систему Multi View, що дає можливість одночасно виводити на пристрій 4 екрани. Про технології, які зробили телевізори Neo QLED особливими, читайте нижче.

Плазмові телевізори Samsung Neo QLED: 10 нових можливостей

Якість зображення

Пристрої нової лінійки відтворюють кольорову палітру на 100% — на екрані відтворюється близько мільярда відтінків. Картинка передається чітко та деталізовано. Це стало можливим завдяки технології підсвічування Quantum Mini LED. Зменшені в 40 разів діоди ідеально фокусують світло, не розсіюють його по боках. 

Стриманий дизайн

Моделі оформлені в мінімалістичному стилі Infinity One. Екрани практично безрамкові, тому плазмові телевізори Neo QLED гармонійно доповнюють будь-який інтер'єр. Таке дизайнерське рішення також допомагає сфокусувати увагу на тому, що відбувається на екрані.

Модуль Slim One Connect

Усі роз'єми телевізора (USB, HDMI, оптичний та ін.) розташовані на тонкій виносній панелі. Таке рішення дозволило «розвантажити» конструкцію та зробити кріплення більш естетичним та ергономічним. Модуль може бути розміщений збоку, якщо телевізор встановлений на стіні, або за ним (якщо розміщений на ніжці).

Звукові технології 

Оновлення торкнулися і системи звучання. Тут втілено одразу три рішення. Технологія OTS Pro забезпечує відтворення звуку в тому місці екрана, де відбувається дія. Таким чином створюється атмосфера об'ємного звучання.

Корисною є функція AVA — посилення голосу. Завдяки їй є можливість, наприклад, краще чути коментатора спортивних змагань або діалоги персонажів, приглушені фоновим шумом.

Технологія SpaceFit Sound здатна аналізувати приміщення та налаштовувати звучання динаміків залежно від обстановки.

Функціональний процесор 

Нова лінійка смарттелевізорів отримала інтелектуальний чіпсет Neo Quantum. Він розпізнає недостатньо якісні зображення та масштабує їх до високої роздільної здатності.

Інструмент для геймінгу

Технологія AMD Freesync Premium Pro дає можливість любителям відеоігор насолоджуватися візуальними ефектами, плавністю динамічних рухів. Налаштування формату відтворення контенту дає перевагу над суперником завдяки широкому огляду картинки.

Безпровідне підключення

Із застосунком SmartThings телевізор можна віддалено підключити до ПК чи смартфона і перетворити його на інструмент для роботи. Функція Multi View дозволяє поділити екран на частини й на кожну виводити різний контент. 

Інноваційний пульт

У лінійці Neo QLED реалізована технологія SolarCell Remote. Більше не потрібно міняти батарейки в пульті, адже їх там немає. Пристрій оснащений батареєю, яка підзаряджається від сонця або освітлення в кімнаті.

Ці функцію роблять нову лінійку Samsung Neo QLED функціональною та бажаною. Чим би ви не займались: переглядом контенту з флешки, переглядом ТВ чи серіалів з флешки, геймінгом — ці телевізори забезпечать якісне зображення.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Крем, що бореться з тьмяною шкірою
Крем, що бореться з тьмяною шкірою Навіть із приходом весни ми можемо відчувати на собі залишки зими й морозів. Холодна погода й нестача вітамінів сприяють...
Вперше вистава Херсонського театру стає доступною онлайн
Вперше вистава Херсонського театру... Херсонський театр пройшов через окупацію, обшуки, арешти, акції протесту. Через війну члени колективу шукали безпечне мі...
Становлення професії таргетолога в Україні, через курси таргетолога
Становлення професії таргетолога в... У світі, де цифрові технології набирають обертів, професія таргетолога стає все більш важливою. Курси таргетолога в Укра...