Вперше вистава Херсонського театру стає доступною онлайн

Онлайн театр DRAMOX
Автор:
Онлайн театр DRAMOX
20 березня 2024

Херсонський театр пройшов через окупацію, обшуки, арешти, акції протесту. Через війну члени колективу шукали безпечне місце по всій Україні та за її межами. Але театр не припинив своєї діяльності. І восени 2022 року херсонці почали гуртуватися у Києві й відновлювати роботу, переосмислювати старі та створювати нові постановки.

Вперше вистава Херсонського театру стає доступною онлайн

8 вересня 2023 року відбулася премʼєра вистави «Позивний «Горобчик», це прониклива моновистава за пʼєсою Наталі Ворожбит «Погані дороги». Й наразі відеоверсія вистави стала доступною онлайн на платформі DRAMOX (найбільша колекція українських вистав).

Героїня вистави Наташа захищає країну у лавах ЗСУ. Її позивний – «Горобчик». Щодня вона перебуває на межі життя і смерті, та в найтяжчі моменти згадує про нього… Сергія, який вперше привіз її на схід, показав війну та полонив її серце. Війна на Донбасі – це не тільки постійні обстріли та вибухи, а й життя, наповнене бажанням, коханням і тугою.

Виставу було створено за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)». 

«У моновиставі зіграла заслужена артистка України Тетяна Проворова, яка дев’ять місяців перебувала в окупації у Херсоні. Вона втілила образ журналістки, яка стала військовою» – розповів Олександр Книга, генеральний директор, художній керівник Херсонського академічного театру імені Миколи Куліша.

Хоч через війну театр не можу працювати в рідному місті, команда активно продовжує свою роботу й наразі гастролює містами України. Й тепер підтримати Херсонський театр можна також переглянувши виставу онлайн на DRAMOX.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Секрети гри в автомати на гроші в Pin-Up онлайн: поради для гемблерів
Секрети гри в автомати на гроші в P... Український азартний бізнес розвивається дуже стрімко. В одному з найбільш відомих та надійних віртуальних закладів, яки...
SEObanda - ваш партнер для успішного просування бізнесу
SEObanda - ваш партнер для успішног... SEObanda - компанія, що спеціалізується на просуванні сайтів та допомагає бізнесу досягати успіху в онлайн-просторі. Зав...
Поради щодо догляду за сухою шкірою тіла
Поради щодо догляду за сухою шкірою... Правильний догляд, що відповідає потребам вашого типу шкіри, є запорукою молодого та здорового вигляду. Навіть найкраща...