Злата Огнєвіч про потаємне: презентація нового альбому «Богиня»

Афіша Тернополя
Автор:
Афіша Тернополя
14 вересня 2020

Жіноча сила, найчистіші почуття і любов, все це знайшло місце в новому альбомі Злати Огнєвіч – «Богиня». Це сім абсолютно різних історій про прийняття себе, про кохання, про безцінний досвіт, про зльоти та падіння та звісно ж про творчість. 

Злата Огнєвіч про потаємне: презентація нового альбому «Богиня»

 

«Новий альбом вийшов дуже особливим та приватним, в ньому є різні пісні, такі ж самі, яким буває жіночий настрій. У ньому зібрана моя власна історія та авторські треки. «Богиня» - це мій музичний щоденник» - коментує Злата Огнєвіч. 

 

Альбом включає в себе треки:
 - 
Богиня,
 - Океан,
 - Беги,
 - Погляд,
 - Ти обіцяв,
 - Гола правда,
 - Беги acoustic
Ці треки були створені Златою Огнєвіч у творчих тандемах з Андрієм Хливнюком, EYRA (Світлана Кравчук), MORPHOM, Вадимом Лисицею, Михайлом Кошевим, The MANEKEN та Віталієм Телезіним. 

 «Особливий момент є те, що кожна балада в альбомі була записана на студії з першого дубля. Були запрошені піаніст, віолончеліст, завдяки яким ми створили ту творчу атмосферу. Хотілось відобразити ті емоції і почуття, які були під час запису пісень. Саме тому вони й вийшли такими особливими. Я знаю, що багато хто скучив за моїми баладами, тому саме в цей альбом я добавила декілька ліричних треків. Я вірю в те, що моя музика надає сили, що вона мотивує, і я хочу ділитися цими емоціями зі своїми слухачами» - розповіла Злата Огнєвіч. 

У альбом увійшов знаковий трек Злати Огнєвіч – «Богиня», який символізує жіночу силу та силу прийняття себе, на честь якого альбом і називається. 

Саме цей трек отримав великий відгук серед жіночої аудиторії і в підтримку цього синглу був запущений соціальний проект «Моє тіло – моє діло». 

Альбом доступний на всіх музичних платформах та супроводжується прем’єрою кліпу на трек «Ти обіцяв», який був створений на вірші лідеру гурту «Бумбокс», Андрія Хливнюка. Символічно, що зйомки кліпу на баладу “Ти обіцяв” проходили в Оперному театрі.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як підготуватися до Пасхи?
Як підготуватися до Пасхи? Підготовка до Пасхи - це не лише і не стільки приготування їжі і прибирання у будинку. Поради, як по-справжньому підготу...
Система CRM: все, що вам потрібно знати про автоматизацію
Система CRM: все, що вам потрібно з... Компанії, які оптимізують робочі процеси, здатні в рази підвищити конверсію в купівлю. Дослідження показують, що більшіс...
Топ-10 місць у Тернополі, які варто відвідати туристу
Топ-10 місць у Тернополі, які варто... Тернопіль - одне із наймальовничіших міст західної України. Затишок і спокій тут витає у повітрі. Якщо ви втомились від ...