Кінопоказ "Марина Абрамович. У присутності художника"

Кінопоказ "Марина Абрамович. У присутності художника"

Щочетверга у галереї "Бункермуз" кінопокази з серії "Фільми про митців. Як це відбувалось". 23 травня демонструватимуть стрічку "Марина Абрамович. У присутності художника". Початок - о 20.00. Вхід - вільний. 

Поринемо у життя відомих людей мистецтва, переглядаючи документальні та художні фільми про них, кажуть у "Бункермуз". Можливо, вони вас надихнуть, можливо, їх приклад буде спонукати вас рухатись вперед. Ці люди були неоднозначними, часом скандальними, люди революційних і новаторських ідей та свіжого погляду, який вони відстоювали не дивлячись на перешкоди і нерозуміння. І безумовно їхні талант і особистість змінили наш світ.

"Марина Абрамович. У присутності художника": Югославська художниця називає себе "бабцею перфомансу". Навіть зараз у цьому мистецтві
їй немає рівних. Фільм розповідає про її підготовку до ретроспективної виставки у Музеї сучасного мистецтва у Нью-Йорку.
Глядачі могли особисто взяти участь у її найпровокативніших перфомансах. Наприклад, кожен охочий міг дивитись прямо в очі Абрамович упродовж 30 хвилин, що призводило до найнеочікуваніших наслідків.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення