Прем'єра українського фільму "Фокстер & Макс" у Тернополі

Прем'єра українського фільму "Фокстер & Макс" у Тернополі

Всі анонси від: Кінотеатр "Сінема Сіті"

Мега-подія вересня у Тернополі! 19 вересня  у «Сінема Сіті Тернопіль» відбудеться прем'єра нового українського фантастичного сімейного фільму «Фокстер & Макс»

Cтрічка про пригоди хлопчика та пса-супергероя від режисера Анатолія Матешка. В картині поєдналися безліч девайсів, шпигунських гаджетів і балакучих суперсучасних роботів, улюблені та знайомі місця Києва, сучасна українська музика, захопливі трюки та екстримальні сцени.

Головних героїв фільму - дітей Макса та Соню - зіграли юні талановиті актори з Тернополя. Це перші їхні ролі в повнометражному кіно. На події буде можливість з ним познайомитися, а також поспілкуватися з режисером стрічки Анатолієм Матешко та співавторкою сценарію Анастасією Матешко.

Перед показом о 18-30 режисер Анатолій Матешко, сценаристка Анастасія Матешко та юні актори, наші земляки Богдан Козій та Віталія Турчин – поспілкуються з журналістами.

 А ще буде багато сюрпризів та подарунків!

Творчий, але самотній школяр Макс виявляє, що графіті собаки, яке він намалював знайденим під мостом балончиком, ожило у вигляді пса-наноробота з суперможливостями. І тепер за ними обома полює небезпечний злочинець, який не зупиниться ні перед чим, щоб оволодіти цією могутньою технологією.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення