В Амстердамі можна все

Вистава В Амстердамі можна все в Тернополі відбудеться 7 квітня 2023 р. о 18:00 в Тернопільської академічному обласному українському драматичному театрі Т. Г. Шевченка.

Дуже смішна історія про те, як кримінальний авторитет в п'яному угарі, потрапляє в Амстердам в самий розпал Гей-параду. Намагаючись припинити те, що там відбувається, громлячи все навколо,  він потрапляє в поліцію в одну камеру з учасниками параду. А далі Ви будете ридати від сміху.

Якщо Ви готові витримати це видовище, то Ви наш глядач.

У головних ролях: Р. Данильченко, К. Цихін, С. Самарський, М. Шкурко, А. Лазарєва, С. Маслов, Е. Речич та А. Богданов.

5 причин прийти на виставу «В Амстердамі можна все» у Тернополі:

  1. Готуйся добряче поплакати... Від сміху, звичайно ж! Тонкий, пікантний гумор не залишить тебе байдужим. Незручні ситуації і непередбачувані повороти сюжетної лінії змусять тебе і пореготати, і поспівчувати.
  2. Ідеальний акторський склад - запорука успіху! Виконавці своїх ролей неперевершено втіляться в вибухових та яскравих головних персонажів, передаючи всі тонкощі їх характерів.
  3. В основі сюжету конфлікт між жорстким кримінальним авторитетом та декількома учасниками типового для Амстердаму гей-параду. До чого призведе це зіткнення поглядів та характерів?
  4. Геніальний  та майстерний режисер-постановник Дмитро Рачковський як слід попрацював над всіма деталями вистави. Тож готуйся до заряду неймовірних емоцій та нових вражень від побаченого.
  5. Обов'язково приходь сам і приводь друзів, адже не кожен спектакль дає можливість сміхом продовжити життя на пару років. Такої комедії для дорослих ти ще у житті не бачив, ми гарантуємо!
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення