До, Після і ... Замість SEXa. Чорний квадрат

До, Після і ... Замість SEXa. Чорний квадрат

Всі анонси від: Зоря

Улюблений Київський театр імпровізації «ЧОРНИЙ КВАДРАТ» знову у Вінниці!
І не просто з новою іскрометною комедією для дорослих, а з однією з найяскравіших своїх вистав!
11 грудня о 19.00 на сцені МПМ "Зоря"

Вас чекає море відмінних жартів, фантастична гра кращих акторів, неочікувані повороти сюжету і незабутня атмосфера, яка завжди супроводжує кожні гастролі «Чорного квадрату»!

Вистави за проектом "До, Після або Замість Сексу" - є найбільш популярними в репертуарі театру і з гарантованим 100% проданих квитків. Ця комедія - швидкодіючий засіб від зимової хандри: прекрасне уявлення в прекрасній компанії.
Любов і секс, стосунки і подружнє життя, вміння знаходити взаєморозуміння і не втрачати жар пристрасті…
Ситуації, показані у комедії, настільки типові і влучні, що всі сімейні пари обов’язково пізнають
себе!

Одразу попереджаємо: відвертість та концентрація гумору у цій комедії просто зашкалює! Тож готуйтеся сміятися протягом всього вечора!

Головним принципом Київського театру «Чорний квадрат» є імпровізація. Актори і глядачі повністю залучені в дію, яка є неочікуваною не тільки для людей у залі, а й інколи для самих акторів, які творять тут і зараз!
Тим, хто збирається на виставу «ЧОРНОГО КВАДРАТУ» вперше, варто готуватися до справжнього театрального екстазу. Будете сміятися досхочу, нескінченно дивуватися вражаючій живій грі акторів, їхньому вмінню імпровізувати на сцені і влучним діалогам, які глядачі завжди на 100% розбирають на цитати.

Кращим акторським дуетом «Чорного квадрату» вже багато років є відомий письменник, режисер та актор Олексій Курилко і божественна прима Оксана Брагинець. Працюючи у парі, вони вміють подати тему смачно і без цензури.
Жодних обмежень! Хіба що тільки на вхід для неповнолітніх! 

  • Вистава для дорослих: 18+
  • Вартість квитків: від 220 грн
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення