Осінній сільськогосподарський ярмарок

Осінній сільськогосподарський ярмарок

З 30 вересня у Вінниці розпочинає свою роботу осінній сільськогосподарський ярмарок.
Ярмарок працюватиме щосуботи до 28 жовтня у мікрорайоні «Вишенька» біля торговельного центру «Plaza Park» (колишній «ШОК») по вул. Келецькій, 117б.

До участі у ярмарку будуть залучені підприємства переробної промисловості з виробництва м’ясних та ковбасних виробів, м’яса курей, яєць, олії, молокопродуктів, хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів, борошна, круп, плодоовочевих консервів, а також торговельні підприємства споживчої кооперації і сільськогосподарських товаровиробників м’яса, риби, фруктів, овочів, меду та інших продовольчих товарів.

Загалом у даному ярмарку хочуть прийняти участь 220 суб'єктів господарювання.
Товарів на ньому планують продати на суму більше 2 мільйонів гривень.

«Цієї осені у Вінниці відбудеться п’ять сільськогосподарських ярмарок. Вони проходитимуть 30 вересня, 7, 14, 21, 28 жовтня з 7.00 до 15.00. Ярмарки розгорнуться у мікрорайоні «Вишенька», на паркувальному майданчику біля торговельного центру «Plaza Park» (колишній «ШОК») по вул. Келецькій, 117б. Там передбачені місця для 180 одиниць автотранспорту, з яких здійснюватиметься торгівлі», – розповідає заступник начальника відділу торгівельного, побутового обслуговування та ресторанного господарства департаменту адміністративних послуг міської ради Тетяна Шелоумова.
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення