ЧОРНИЙ КВАДРАТ з комедією «Пикник озабоченных, или А-ля кобеля-2» у Вінниці!

ЧОРНИЙ КВАДРАТ з комедією «Пикник озабоченных, или А-ля кобеля-2» у Вінниці!

Всі анонси від: Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

ВАЖЛИВО!!! Оскільки 18-20 лютого – траурні дні, дата вистави театру #ЧорнийКвадрат у Вінниці змінена.
Іскрометну комедію для дорослих «Пикник озабоченных, или А-ля кобеля-2» вінничани побачать 31 Березня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського.
Всі квитки, придбані на 20 лютого – дійсні!
У разі, якщо ви не можете відвідати виставу 31 березня, можете повернути квитки у місцях, де їх придбали. 

Улюблений Київський театр імпровізації «Чорний Квадрат» представляє у Вінниці: продовження нашумілої комедії для дорослих «Пикник озабоченных, или А-ля кобеля- 2»!
31 березня о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського герої найяскравішої прем'єри театрального сезону 2016 повернуться, аби показати, чим закінчилися їхні шалені любовні історії!

Головна «родзинка» нової комедії «Пикник озабоченных, или А-ля кобеля-2» у тому, що вонабуде однаково цікавою і тим, хто бачив першу виставу «А-ля кобеля», і тим, хто з якихось причин її пропустив. Це як «День радіо» і «День виборів» «Квартету І».

Вистави пов’язані між собою загальними героями, але пропоновані обставини і сюжет – абсолютно самостійні!
Цього разу трійця нерозлучних друзів — Слава, Міша і Сергій — вирішили злитися з природою, щоб у компанії своїх пасій продовжити вічний творчий пошук любові, сексу і сімейного щастя. Але чи можна одержати всі три опції в одному пакеті, не випробувавши на собі п'ять типів принижень і не зруйнувавши роки багаторічної дружби?..

Відро тонкого гумору, дві чайні ложки здорового цинізму і щіпка щиросердечної лірики — у новому хітовому коктейлі від «Чорного Квадрату» буде все!

Квитки вже у продажу! Поспішайте придбати, адже «Чорний Квадрат» завжди збирає аншлаги!
Купуйте квитки в один клік на сайті http://bilet.vn.ua, запитуйте у касах Вінницького театру імені Садовського, Будинку офіцерів, ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр». 

Безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці замовляйте за телефонами: (0432)57-55- 55, (093)101-00- 63 і (098)101-00- 63.

Вистава «Пикник озабоченных, или А-ля кобеля-2» здобула одразу три премії на фестивалі «Театральна сесія-2014».

Окрім акторів, знайомих по перших «Кобелях»: В'ячеслава Никонорова («Віталька», «У мережі»), Михайла Співаковського («Детективи-екстрасенси», «Повернення Мухтара») і Сергія Федорчука («Таксі»), вінничани побачать зірку серіалу «Країна У» (ТЕТ) Ірину Сопонару та мегахаризматичну акторку Ірину Гатун.

За традицією «Чорного Квадрату» вас чекають відверті історії стосунків, що добре знайомі більшості пар, тож співпереживати героям і пізнавати у них себе, глядачі будуть стовідсотково! Тонкий гумор, повне відчуття присутності, чудова гра, вдала імпровізація, шикарні фрази, вміле поєднання пікантної комедії і душевних романтичних моментів - задоволення після перегляду гарантоване всім!

Не пропустіть нову комедію для дорослих «Пикник озабоченных, или А-ля кобеля-2» театру «Чорний Квадрат» 31 березня о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського!

Буде весело й відверто, щиро й емоційно – по-справжньому незабутньо!!!
Пригощає ресторан «Тифліс».
Організатор - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Коментарі до події (30)
  • Marina Melnik 17 Січня

    Була на попередній виставі Чорного квадрату! Ну дуже круті, веселі,  непередбачувані вистави у них)) багато позитиву і актори класні
  • Коновал Ольга 17 Жовтня

    Дуже хочу побачити цю виставу! Давненько не була в театрі, а тут така пікантна комедія! Чудовий настрій гарантований!
  • Татьяна Космачиева 17 Жовтня

    Хочу піти на виставу! Люблю щось цікавеньк, сучасне і позитивне!
  • Marina Lykashenko-Afanashenko 17 Жовтня

    Цікаво побачити театр "Чорний квадрат", який інтригує своїми виставами!!!
Отримуйте
регулярні оновлення