Віддані дружини

Зустрічайте прем'єру  - вистава Віддані дружини у Вінниці у театрі ім.Садовського!

Ця вистава стане справжнім одкровенням для тих, хто має багато таємниць. Адже постановка розповідає саме про те, як просто жити, не маючи секретів, і яке полегшення приходить після того, коли все таємне стає явним.


Сюжет: День народження Аліси, яка щойно повернулася з дворічної подорожі, збирає у своїй квартирі старих подруг. Вечірка здається передбачуваною, поки серед подарунків не виявляється закривавлене намисто. Спроби зрозуміти, хто послав його і кому воно призначене, показують, що вірні дружини, добропорядні домогосподарки і тихі берегині сім'ї не так вже безгрішні, та жорстокий злочин може ховатися в минулому кожної з них.

За п'єсою драматурга - Влади Ольховської.

Сценарій динамічний та постійно дивує глядача крутими поворотами. Вистава ж побудована на основі сповідей кожної подруги Аліси, в яких вони витягують усі свої скелети із шафи. Їхні вчинки дивують, обурюють та змушують реготати. Але незважаючи на те, що кожна подруга розповіла свою соціально неприйнятну історію, відрази до них не почуваєш. Навпроти, розуміючи мотиви та болі дівчат, з’являється лише співчуття до їхніх доль.

Сценічні амплуа настільки ж неординарні та різні, наскільки і їхні історії. Перед нами успішна та самовпевнена власниця салону хутра, креативна та винахідлива IT-шниця, спокуслива та гостра на язик домогосподарка, вірна та любляча дружина, тиха та самотня вчителька літератури. І Аліса. Здається, що власниця квартири найвідкритіша та найраціональніша особа у цій компанії. Але вона також дещо приховує.

У ролях:

  • Віра Кобзар - актриса театру і кіно;
  • Наталія Васько - актриса театру і кіно;
  • Анна Кошмал - актриса театру і кіно;
  • Віталіна Біблів - актриса Київського академічного театру «Золоті ворота»;
  • Анжеліка Гирич - актриса Київського академічного Театру юного глядача;
  • Катерина Варченко - актриса Київського академічного театру на Печерську.

Режисер - Тетяна Губрій, Київський академічний театр «Золоті ворота» Художник - Юлія Заулічний, Київський академічний «Молодий театр»
Продюсери - Тетяна Едемському, Вікторія Жабенко 

Коли: 17 травня 19:00
Де: Театр ім. Садовського
Квитки: 300-500 грн

Коментарі до події (1)
  • Татьяна Табан 12 Травня

    Доброго дня! З якого віку можна переглядати виставу? Чи підійде для підлітка?
Отримуйте
регулярні оновлення