Вистава «Французька вечеря»

Вистава «Французька вечеря»

Всі анонси від: Будинок офіцерів

Увага! Вистава відмінена!

1 березня у Будинку офіцерів презентуватиметься вистава «Французька вечеря»!
Це одна з найкращих сучасних «комедій», комедій-хітів. 
Сюжет вистави створений за мотивами п'єси французького комедіографа Марка Камолетті.

«Французька вечеря» – одна з тих п’єс, які не знають кордонів, живуть на сценах п’яти континентів, викликаючи заздрість драматургів і режисерів, зриваючи бурхливі оплески глядачів. Вона увійшла до Книги рекордів Гіннеса як одна з довгожительок на французькій сцені.

«Французька вечеря» – це гостросюжетна, динамічна, віртуозна комедія в стилі танго для любителів гумору на пікантні теми.
Сюжет побудований по уже відомій схемі, але значно більше заплутаний. Тут діють чоловік і дружина, їхні коханці, а також двоє «розводящих» – кухарка та її чоловік. Запросивши коханку на «вечерю» до заміського особняка, чоловік намагається спровадити дружину до матері, але вона, дізнавшись про приїзд сюди чоловікового друга, котрий є її коханцем, залишається вдома. Події стрімко розвиваються, герої потрапляють у кумедні ситуації, і до яких тільки хитрощів не вдаються господарі і їхні гості, щоб приховати факти взаємної зради!

П'єса «Французька вечеря» не знає часу і кордонів, п'ять континентів із задоволенням дивляться за тим, як недбайливий чоловік збирається гульнути, і чим все це закінчується.

Дата і час: 1 березня 19:00
Місце: Будинок офіцерів, Площа Перемоги 1
Вартість квитків: 100 - 250 грн

!!!Бери участь у розіграші квитків на виставу «Французька вечеря»!
Умови розіграшу ТУТ

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення