Виставка «АІСТ. 25 років на крилах дитинства»

Виставка «АІСТ. 25 років на крилах дитинства»

Всі анонси від: Вінницький обласний краєзнавчий музей

З 13 листопада 2015 р. у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї відкрита виставка «АІСТ. 25 років на крилах дитинства», присвячена 25-річчю першої приватної сімейної школи у Вінниці.

28 серпня 1990 р. група вінничан-батьків створила дивовижний освітянський центр «АІСТ» - Альтернативний Ініціативний Спортивний і Творчий всесвіт для юних хлопчиків та дівчаток.
Сьогодні, це одна із найкращих експериментальних науково-педагогічних лабораторій в Україні, лауреат багатьох міжнародних фестивалів і конференцій альтернативної і демократичної освіти, зокрема IDEC та EUDEC.

Концепція приватного закладу «Навчально-виховний комплекс «Школа «АІСТ»: центр розвитку дитини – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» базується на праві батьків вибирати для своєї дитини таку школу, атмосфера та організація життя якої найкраще відповідала особливостям особистості дитини, сприяла реалізації її творчого потенціалу, розквіту інтелекту, духовному та фізичному вдосконаленню.

На виставці представлені унікальні матеріали (світлини, оригінальні підручники вчителів школи, музичні інструменти, театральні костюми, ексклюзивні панно та різноманітні фігурки з глини), що розповідають про творче, динамічне, насичене, різноманітне життя учнів та наставників сімейної школи «АІСТ», сповнене неймовірних експериментів і знахідок.

Під час демонстрації виставки працюватиме творча майстерня.
Виставка триватиме до кінця року!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення