Виставка "Орнаментальна мозаїка Поділля"

Виставка "Орнаментальна мозаїка Поділля"

Всі анонси від: Вінницький обласний краєзнавчий музей

З 21 вереня по 22 жовтня у Вінницькому краєзнавчому музеї триватиме виставка Ірини Савчук "Орнаментальна мозаїка Поділля"!
На виставці представлені різні напрямки народного мистецтва, а також варіації їхнього сучасного потрактування: вишивка, писанка, витинанка, іграшка, художній текстиль, різьблення.

Про автора виставки:
Ірина Савчук – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри технологічної освіти, економіки і безпеки життєдіяльності Вінницького державного педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського. На виставці презентує як свої роботи, так і роботи своїх учнів студентів.
Майстриня захоплюється різними видами декоративно-ужиткового мистецтва: вишивкою, писанкарством, в’язання гачком, спицями, виготовляє іграшку – текстильну, в’язану, з рослинних та пластичних матеріалів. Авторські роботи Ірини Савчук находяться в приватних колекціях США, Канади, Болівії, Швейцарії, Польщі, Італії, Німеччини, Норвегії, Росії, України. Постійно бере участь у всеукраїнських виставках, міжнародних фестивалях з народної творчості.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення