27.05. Трибьют BON SCOTT (AC/DC) и MOTORHEAD

27.05. Трибьют BON SCOTT (AC/DC) и MOTORHEAD

Всі анонси від: Корольов Паб

"THE JACK FROST" - легенда київського року 90х років знову в строю!

Сьогодні через багато років склад тріо майже не змінився, на бас-гітарі тепер грає Євдоким Решетняк, паралельно працює в групі Соні Сотник. Ігор Середа між концертами The Jack Frost виступає в колективі Альони Вінницької.

Унікальний тембр голосу соліста групи дуже нагадує голос Бона Скотта (Bon Scott), вокаліста AC / DC періоду 1974-1980г.г. З огляду на це рідкісне подібність група підготувала триб'ют-сет з кращими піснями AC / DC епохи Бона Скотта. Чергуючи їх зі своїми, не менш яскравими хітами, група має великий успіх у публіки і майже культовий статус в Києві і тих містах, де група побувала з концертами. У 2015 році в Києві проходив конкурс трібьбют-груп, в якому взяли участь близько 30 груп і група The Jack Frost перемогла в ньому. Як почесний гість тріо виступило недавно (березень 2016) в Києві на великому триб'ют-концерті в честь Lemmy з Motorhead, виконавши кілька хітів культового рокера.
Концерт The Jack Frost - подія, яка пропустити грішно. Мега-рівень, супер-якість! Таких груп в Україні - одиниці. Справжній рок.
WE WILL ROCK YOU!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення