Аеронавти

Аеронавти

Надворі 1862 рік.

Час, коли у жінок не було багато прав, а наука більше висміювала мрійників, ніж допомагала їм. У метеоролога-новачка Джеймса Глейшера є одна геніальна думка про те, як можна передбачати погодні умови. Це відкриття може допомогти кожній людині на нашій планеті – тільки ось наукові товариства вважають це маячнею, а не справжньою наукою.

Єдиний спосіб для Джеймса довести свою теорію – піднятися на до цього недосяжну висоту на повітряній кулі. Сам він цього зробити не може, але разом із відважною і навіть відчайдушною пілотессою Амелією Врен це цілком реально.

У когось мета – зробити наукове відкриття, а хтось хоче увійти в історію рекордом, але цю пригоду вони зможуть пройти тільки разом.


Фільм заснований на реальних подіях.

Режисером картини є Том Харпер, в активі якого є стрічка "Жінка в чорному 2: Ангел смерті" (2014) і міні-серіал "Війна та мир".

У фільмі зіграли: Фелісіті Джонс ("Всесвіт Стівена Хокінга" (2014, номінація на "Оскар"), "Голос монстра", "Бунтар-один: Зоряні війни. Історії" (обидві 2016)), Едді Редмейн ("Знедолені" ( 2012), "Всесвіт Стівена Хокінга" (2014, "Оскар" за "Найкращу чоловічу роль"), франшиза "Фантастичні тварини"), Хімеш Патель ("Yesterday" (2019)).

Перший показ картини пройшов 30 серпня 2019 року на Кінофестивалі в Телуриді, США.


Рейтинг:6.70

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення