Агент Джонні Інгліш: Нова місія

Агент Джонні Інгліш: Нова місія

Всі анонси від: Кінотеатр ім. І. Франка

Легендарний агент Джонні Інгліш повертається до місій, від результату яких залежить доля мільйонів людей. Через хакерську атаку всьому світу стали відомі особистості всіх британських шпигунів. Єдина надія країни на порятунок – це Джонні Інгліш. Його викликали з відставки, тому що більше нікому рятувати Британію. Завдання Джонні – знайти того самого хакера. Цей красень, справжній англійський джентльмен і спокусник буде як завжди шукати неймовірні виходи із здавалося би безвихідних ситуацій. Тільки ось світ із його останніх місій сильно змінився – Джонні повинен звикнути до нових цифрових технологій, які просто всюди. Британія може бути спокійна, її доля в руках агента Джонні Інгліша. Хай береже його Королева.

Режисером фільму став Девід Керр, який раніше займався серіалами "Усередині дев'ятого номера", "Свіже м'ясо", "Кухня".

Головну роль Джонні Інгліша у всій франшизі виконує Роуен Аткінсон. Актор відомий за проектами "Містер Бін" (1997), "Щурячі перегони" (2001), "Мовчи в ганчірочку" (2005).

Також у картині зіграли: Ольга Куриленко ("Макс Пейн", "Квант милосердя" (обидві 2008), "Облівіон" (2013)), Емма Томпсон ("Розум і почуття" (1995), "Реальна любов" (2003), "Пісня ланчу" (2010)), Бен Міллер ("Агент Джонні Інгліш" (2003), "Принц і я" (2004), серіал "Портал юрського періоду").

Реліз стрічки відбудеться 20 вересня 2018 року.


Рейтинг: 7.63.

Дивіться трейлер: 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення