Альберт Салтиков з концертом в Житомирі

Альберт Салтиков з концертом в Житомирі

Всі анонси від: Ляльковий театр

Заслужений артист України, поет, композитор, автор-виконавець Альберт Салтиков разом з Альоною Романовською 16 лютого будуть виступати в приміщенні лялькового театру нашого міста!

Прозвучать пісні, щирість яких пронизує, адже більшість з них є патріотичними.

Хіт-парад авторської пісні Альберта Салтикова адресований далеко не всім і кожному. Творчість артиста - це оголена людська душа і цим вона приваблює людей. Людина може проявити себе в пісні мужньою, ніжною, задумливою, веселою, сумною, але ніколи не повинна бути фальшивою. Психологічна брехня вбиває пісню. І не врятують тоді ні оригінальна мелодія, ні вишуканий текст, ні добре поставлений голос співака.
Головний принцип артиста - над піснею треба працювати, як треба «працювати» і над любов'ю. Ретельно і терпляче, щоб відчуття того і іншого не покидало все життя.
Відносини між Альбертом Салтиковим і глядачем навряд чи можна назвати концертними. Поет-співак не відокремлює себе від аудиторії, строго кажучи, він не «виконує» пісню, не "демонструє» себе і свою творчість слухачам, а веде з ними щиру розмову по душам ....
Артист випустив музичні альбоми - «Рідна душа», «Мадам», «Золота колекція" (збірник), "Іловайский котел", в даний час, веде активну гастрольну діяльність.

Придбати квиток на подію ви можете, натиснувши на кнопку під мапою в шапці події. Чекаємо на вас!

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення