Анабель та чудовисько

Вистава «Анабель Чудовисько» створена за мотивами найвідомішої класичної французької казки про кохання усіх часів. На якусь мить сцена театру пертворюється на зачарований палац і оживає давня легенда про дивовижну історію кохання Чудовиська та красуні на ім’я Анабель.

Ця історія розпочалася, коли самозакоханий Принц-красень відмовив старій жебрачці у прихистку від холоду. Старенька, виявившись чаклункою, перетворила бездушного Принца на потворне Чудовисько, залишивши троянду. І ось, коли з троянди впаде остання пелюстка, а серце Принца так і не відчує справжнє, взаємне кохання, бути йому чудовиськом nдовіку... А от що було далі ви можете побачити самі завітавши на прем'єру!

Наша казка-легенда привертає увагу передусім на значення внутрішніх цінностей. Адже в сучасному суспільстві, яке nпередусім приділяє увагу естетичному вигляду, легко забути про них, віддавши \nперевагу зовнішнім ознакам. Як приклад, велика душевна доброта зробила “красивим” навіть таку потворну nістоту, як Чудовисько. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення