Антитіла в Житомирі

Антитіла в Житомирі

Всі анонси від: Ракушка

13 червня 2021 року на літній естраді «Ракушка» в парку культури і відпочинку ім. Гагаріна в Житомирі відбудеться концерт групи «Антитіла» в рамках масштабного туру в підтримку альбому «HELLO!»

«Антитіла» - українська поп-рок-група з Києва, що виникла в 2008 році. Фронтменом музичного колективу є Тарас Тополя. В репертуарі гурту є пісні українською, а також англійською та російською мовами.


​​Ще на концерті в Києві восени 2019 року Тарас Тополя пообіцяв приїхати чи не в кожне місто і містечко, де чекають виступи групи. І дотримав своєї обіцянки!

Масштабне шоу «HELLO» побачила вся Україна! Той самий сучасний звук і світло, який отримав нагороду на галузевій виставці в США, та сама сцена вагою 68 тонн, той же самий божевільний драйв!

Житомир, група «Антитіла» їде до вас зі своїм «HELLO!»

Це вже восьмий концертний тур, в який вирушили музиканти «Антитіла» та, як завжди, він перетворився в масштабну подію для всієї України. За час свого існування команда Тараса Тополі не раз доводила, що готова бути мега популярною групою в Україні і широко відомою за її межами. Однак, це тільки ще один крок на шляху до успіху і альбом «HELLO» - найкращий доказ того, що група не стоїть на місці.

«Антитіла» пісні:
Лови момент;
Віріла;
Буде син;
Люди як кораблі;
Одинак.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення