База відпочинку «Медик»

База відпочинку «Медик» розташована в 800 метрах від моря, в тихому Лиманському районі Затоки, де немає гуркоту музики нічних клубів, дискотек і ресторанів.

Величезна упорядкована територія з елементами ландшафтного дизайну, з тінистими альтанками, затишними зонами відпочинку, фонтаном-водоспадом і т.д. Прекрасне зручне місце для сімейного відпочинку.

На базі є можливість користуватися кухнею для індивідуального харчування:
- Харчування на базі по системі «Швидке харчування» лінія роздачі в кондиційованих кафе (сніданок, обід, вечеря) - на вибір.
- До послуг відпочиваючих надається: дитячий майданчик, танцювальний майданчик, місця під парковку, камера зберігання, пост медпрацівника, більярд, настільний теніс, волейбольний майданчик, барбекю. 
- Неподалік розташовані базарчик, пошта, телеграф, кафе, бари, ресторани, екскурсійне бюро, парк атракціонів, торгівля сувенірами і фруктами.
- На піщаному пляжі - водні розваги, прокат пляжного приладдя та іншого інвентарю.
- Wi-Fi - в зоні кафе-бару «Колиба» на території бази відпочинку «Медик».

Існує кілька варіантів розміщення на базі відпочинку "Медик":
Простий:
Дерев'яний корпус із загальною верандою, 2-х місні номери з телевізором і холодильником і 3-х місні номери економ класу. Душ і туалет на території.
Економ:
2-х поверховий корпус 2-х місні номери, холодильник, телевізор, вентилятор в номері, душ і туалет на поверсі (гаряча вода цілодобово)
Стандарт + кондиціонер Комфорт: 2-х і 3-х поверхові корпуси - Споруда 2013 року: 2-х місцеві + 1 додаткове місце номера з балконом, кріслами і столиком: нові меблі, ліжка одно- та двох - місцеві.


Діти до 5-ти років з місцем в автобусі - 1100 грн .; без надання ліжко-місця - 50 грн на добу.

При поселенні обов'язково купується 1 талон в день на харчування з людини на 85рн.

У вартість туру входить:
Проїзд комфортабельним автобусом Житомир-Київ-Затока-Київ-Житомир.
Проживання 7 днів / 7 ночей або 9 днів / 9 ночей Для туристів, які вирушають з Києва +200 грн. / чол.

У вартість туру не входить:
Медична страховка - 50 грн. / чол  
Вартість проїзду (при наявності вільних місць!): Житомир-Затока-Житомир - 1100 грн. / чол. В одну сторону 750 грн / чол.

Приємного Вам відпочинку на Чорному морі на базі відпочинку «Медик»!

За бажанням відпочиваючих влаштовуються екскурсії в Одесу, катакомби, Білгород-Дністровську фортецю Аккерман, в с. Шабо з його знаменитими винними підвалами і в українську Венецію - Вилкове.

Більш детальна інформація за номерами телефонів в шапці події.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення