Благодійний аукціон на підтримку дітей зі зниженим зором

Благодійний аукціон на підтримку дітей зі зниженим зором

7 грудня у музеї космонавтики ім. С. П. Корольова відбудеться благодійний вечір-аукціон на підтримку дітей зі зниженим зором «Космічна Одіссея в світ дитинства».
Захід проходитиме в рамках закриття графічної експозиції робіт «Космічна Одіссея» житомирського художника Артура Хачатряна, який і став організатором благодійної акції. Кошти, які будуть отримані під час аукціону, віддадуть підготовчому спеціалізованому класу зі зниженим зором при навчально-виховному комплексі № 38 для придбання колекційного обладнання.

Художник закликає долучитись до доброї справи усіх небайдужих та запрошує на аукціон представників влади і бізнесу.  «Подарувати дітям не лише справжню зимову казку, а й необхідне для повноцінного життя і дитячих радощів – ось наша мета. Мої картини стануть провідниками на цьому шляху», - розповів Артур Хачатрян. Вечір буде проходити під музичний супровід живої скрипки, а на діток спеціалізованого класу очікують солодкі подарунки.

Довідково: виставка «Космічна Одіссея» відкрилась в музеї космонавтики 7 листопада. На виставці було представлено 10 картин, які виконані в авторській манері графіки. Артур Хачатрян вперше презентував свої графічні роботи, адже він славиться олійними пейзажами, натюрмортами та архітектурними принадами міста Житомира. Уперше художник познайомився з містом понад рік тому, коли став учасником Всеукраїнського пленеру «Житомирська палітра» 2016. А вже пізніше художник переїхав жити в саме місто Житомир. Артур Хачатрян провів у Житомирі ряд персональних виставок, мистецьких проектів. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення