10 найяскравіших місць України

Моємісто
Автор:
Моємісто
02 серпня 2021

Україна - дуже цікава країна з просто неймовірним туристичним потенціалом. У нас є все - і гори, і тепле море, і безкраї степи, зелені ліси. Наш огляд - унікальна можливість здійснити віртуальну подорож по найцікавіших місцях України і обрати те, яке ви відвідаєте вже під час наступної відпустки! Гарного перегляду!

10 найяскравіших місць України

 

1. Українська сахара: Олешківські піски.

Справжня піщана арена, яка розкинулася в Цюрупинському районі Херсонської області, що за 30 км від Херсона. Найбільша пустеля Європи! Сьогодні тут організовано природоохоронну зону — Національний природний парк "Олешківські піски".

2. Лемурійське озеро - мертве море на півдні України.

Унікальне рожеве озеро, яке розташоване у Херсонській області біля села Григорівка. Не так давно вчені  виявили тут лікувальні грязі. Вони сертифіковані і допущені для використання в якості лікувального та косметичного засобу.  Частка солі в літрі води сягає 350 грам.

3. Актовський каньон.

Один з найбільш незвичайних комплексів лісової та водної екосистем, в обрамленні гранітних валунів, з ансамблем зі скель. Розташований на річці Мертвовід біля села Актово Миколаївської області.

4. "Український Версаль", місто Батурин.

Резиденція останнього гетьмана Війська Запорозького - Кирила Розумовського.

5. Підгорецький замок з привидами.

Розташований на Львівщині, має доволі цікаву містичну історію. Експерти в один голос стверджують, що палац справді є місцем паранормальної активності. Тож двері у потойбічний світ тут залишаються привідчиненими.

6. Шацькі озера.

Група з понад 30 озер в  Волинській області, в межиріччі Прип'яті і Західного Бугу.

7. Парк "Софіївка", Умань.

Один з найвидатніших творінь світового садово-паркового мистецтва кінця XVIII - першої половини XIX ст. Сьогодні цей парк кожного дня відвідує близько 500 осіб.

8. Село Ділове, Рахівський район, Закарпатська область.

Географічний центр Європи в Діловому неподалік Рахова. Слова «Україна - це Європа» мають точне географічне обгрунтування.

9. Гора Говерла.

Гора Говерла розташована на межі Закарпатської та Івано-Франківської областей та вважається найвищою горою України, 2061 м над рівнем моря.

10. Вилкове - українська Венеція.

Унікальне містечко на воді, яке є головним виходом в Українську Дельту Дунаю.

Дякуємо за перегляд! Будемо вдячні за поширення!

 

Коментарі до події (1)
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як знайти роботу у Сарнах: поради та тренди
Як знайти роботу у Сарнах: поради т... Пошук роботи в Сарнах відкриває безліч можливостей для розвитку кар'єри. Місто, яке активно розвивається, пропонує вакан...
Поля щастя - лавандові локації на Житомирщині
Поля щастя - лавандові локації на Ж... Лавандові поля, майже як у Провансі значно ближче. Пропонуємо добірку місць на Житомирщині, до можна разом із усією сімʼ...
Обираємо подарунок на день матері
Обираємо подарунок на день матері Ми бачимо нашу найріднішу людину – стильною, діловою та вічно молодою, але ми постійно хочемо турбуватися про неї. Для т...