30+: всі виступи талановитої команди з Житомира

Moemisto
Автор:
Moemisto
07 жовтня 2018

"30+ - це коли твій ранок розпочинається не з пляшки пива, а з двух серій "Фіксиків" - саме з таким девізом розпочала свої виступи в проекті "Ліга Сміху" команда з нашого міста.

30+: всі виступи талановитої команди з Житомира

 

Колектив став одним з наймолодших (за віком команди), і одним з найдосвідченіших (за віком акторів) в четвертому сезоні Ліги. На фестивалі житомирська команда стала справжнім відкриттям. У проекті Ліги сміху вони дебютували лише в 2018 році, але її учасники мають за своїми плечима близько десяти років виступів на гумористичній сцені.

На фестивалі в Одесі команда «30+» зуміла досить швидко підкорити серця глядачів. Гумор команди сподобався також і зірковому тренеру Станіславу Боклану, який, до того ж, родом з Житомирської області. 

До складу команди входять: Іван Кухарчук, Владислав Черних, Василь Боровий, Дмитро Сліпаченко, Тетяна Кувшин, DJ Sasha Sidney, яких багато хто з вас знає як тамаду, фотографа або діджея на весіллі свого друга:)

Ми зібрали для вас всі виступи талановитого колективу на проекті "Ліга Сміху". Дивіться, насолоджуйтеся та поширюйте на сторінки в своїх соціальних мережах, адже нам є чим гордитись!

 

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Тест на знання української мови
Тест на знання української мови Щорічно 21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови! Трошки цікавих фактів для вас: вважається, що на сьогодні...
Онлайн-театру DRAMOX виповнилось два роки в Україні
Онлайн-театру DRAMOX виповнилось дв... Три роки тому чеський підприємець Мартін Хаєк зрозумів: він хоче частіше дивитися театральні вистави, але часу на походи...
Романтичні місця України - тест до дня всіх закоханих
Романтичні місця України - тест до... День Святого Валентина... А з чим асоціюється це свято у вас і з чого все починалося? Напевно, валентинки за шкільною па...