Брати Шумахери

Під псевдонімом «Брати Шумахери» виступають Сергій Цвіловський і Юрій Великий -  молоді, але доволі відомі українцям артисти. Це справжні герої найрейтинговіших гумористичних телепроектів нашої держави, таких як, «Бійцівський клуб»,«Вечірній Київ», «Вечірній квартал» тощо.

Гостей заходу чекає неймовірно вишуканий гумор, актуальні жарти на різноманітні теми, багато музики і позитиву. Не даремно в народі кажуть, що талановиті люди талановиті в усьому - це і доводять артисти. Вони жартують, співають і унікально пародіюють. А скільки у них ще нерозкритих талантів! Яких саме? Залишимо в секреті - це глядач дізнається на концерті!

В рамках події будуть представлені найкращі жарти за всю історію творчості дуету. Неймовірні пародії на співаків, політиків та інших відомих людей. Дуже смішні мініатюри змусять розсміятися навіть самого прискіпливого глядача, адже в своїх жартах гумористи підкреслюють головне, місцями невловиме і ледь помітне, але так важливе і необхідне. А музичні номери, як показує досвід попередніх концертів, змушують танцювати, підспівувати і просто веселитися.

Сукупність цих вибухонебезпечних складових на концертах Братів Шумахерів, в кінцевому рахунку змушує всіх присутніх підірвати зал в єдиному пориві оплесків, емоцій і незабутніх вражень!

Початок 11 листопада о 19:00.

Місце проведення: драмтеатр імені Івана Кочерги. До зустрічі!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення