Гра-тренінг «Cash Flow »

Гра-тренінг «Cash Flow »

Всі анонси від: IgraSveta

Живи так, щоб твої гроші працювали на тебе!
Як це зробити? Випробуй себе в грі Cash Flow!

Cash Flow ( «щурячі перегони») - настільна гра розроблена Робертом Кіосакі, призначена для тих, хто твердо вирішив змінити своє життя на краще і виробити звичку грамотно розпоряджатися своїми грошима для того, щоб реалізовувати свої цілі і здійснити мрії!

Ми граємо по авторському методу Марка Садовського - творця освітньої системи "Грані Багатства", бізнесмена і інвестора.

За 4 години гри ти зможеш наблизитися до своєї мрії, змінити мислення і погляди на гроші. Ти навчишся ефективно управляти особистими фінансами і зрозумієш закони ведення бізнесу. Метод Марка Садовського дає можливість усвідомлено управляти результатами і знайти причинно-наслідкові зв'язки. Освоївши цю навичку, ти зможеш самостійно притягувати необхідні і бажані події в своє життя.

Чим гра-тренінг Cashflow буде корисна саме тобі?

Гра Cashflow стане відмінним інструментом для просування до твоїх цілей.
Ти думаєш твоя мрія недосяжна? А насправді, щоб механізм запрацював, не вистачає всього одного маленького гвинтика. Знайди його в процесі гри. Все що тобі потрібно, стати на старт і фінішувати до своїх мрій з максимальною швидкістю!

Cashflow на практиці покаже, як грамотно інвестувати і накопичувати багатство. Під час гри ти навчишся отримувати й управляти активами, перевіриш свої стратегії та ідеї для створення бізнесу. На грі-тренінгу ти познайомишся з однодумцями, зможеш підняти і обговорити цікаві теми, дати шанс новим ідеям і націлитися на результат.

Сила гри в тому, що вона є відображенням реального життя. Ти зможеш проаналізувати свої дії і знайти причинно-наслідкові зв'язки. Зрозуміти, чому в твоєму житті відбуваються непередбачені і незаплановані ситуації, що ти до себе притягаєш магнітом і які дрібниці стають перешкодою на шляху до досягнення твоїх цілей!

Життєві уроки в реальному світі можуть бути дорогими. Тому, було б дуже круто в грі навчитися ефективно розпоряджатися своїми грошима і часом. Краще всі помилки зробити на ігровому полі, щоб потім не повторювати їх у життя!

Тривалість: близько 4 годин.
Кількість гравців за столом не більше 8 осіб.

Вартість участі: 300-350
 

Додаткова інформація за номером, який вказаний під мапою в шапці події.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення