Чемпіонат України з автозвуку та тюнінгу EMMA 2018

Чемпіонат України з автозвуку та тюнінгу EMMA 2018

У Житомирі 23 червня відбудеться Офіційний етап Чемпіонату України з автозвуку та тюнінгу European Mobile Music Association (EMMA)!

Це традиційний щорічний чемпіонат, який збирає автолюбителів з усього світу. В Україні такий чемпіонат проводиться вже 18-й рік поспіль. Про це під час прес-конфереції щодо проведення фестивалю розповів директор нещодавно створеного Житомирського обласного туристично-інформаційного центру Василь Кравчук. Відтак, напередодні Дня молоді пішохідна набережна у парку ім. Ю. Гагаріна перетвориться на справжній виставковий майданчик «прокачаних» автомобілів.

«Сьогодні ми представляємо абсолютно новий для Житомира фестиваль. Фестиваль з автозвуку і тюнінгу. Я думаю, що краще один раз почути, ніж сто разів побачити. Дякую усім, хто допоміг в організації цього заходу саме в Житомирі», - сказав Василь Кравчук. Днями у Хмельницькому закінчився фестиваль, де перемогу здобула житомирянка Вікторія Демчук. Жінка зізнається, коли виборола кубок, і не сподівалася, що такий фестиваль колись проходитиме у її рідному місті. «Думки такі були, що було б чудово, якби цей етап відбувся в Житомирі. І я дуже щаслива, тому всіх запрошуємо, адже це дійсно варто почути», - наголосила Вікторія Демчук. За словами секретаря міськради Наталії Чиж, чемпіонат проходить за рахунок коштів організаторів, місто лише надає безкоштовно сцену та вирішує технічні питання. В рамках змагань судді оцінюватимуть якість звучання автівок та мультимедіа систем у 8-ми кваліфікаціях.

Для глядачів вхід вільний. Організатори закликають усіх бажаючих прийти та відчути, як від кількасот децибелів потужної музики вібруватиме Житомир.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення