Чорний квадрат. Чи є SEX після РАГСу? 18+

Чорний квадрат. Чи є SEX після РАГСу? 18+

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

Історії про те, якими обхідними, іноді просто немислимими шляхами пара людей (хоча, не завжди тільки пара) приходить або не приходить до сексу і якими химерними способами намагаються потім піти від наслідків! 

Цей спектакль користується просто шаленою популярністю! Отже, прийшов він і до нашого міста. Будемо говорити відверто саме про це. Не треба робити вигляд, що вас конкретно це не стосується, і взагалі, ви не розумієте, про що йдеться. Так, ми говоримо про секс. Він існує. Це не міф і не вигадка якогось філософа. Це цілком конкретне поняття, з яким у кожного складаються свої відносини. Інтимні. 
Інтимні - не означає, покриті мороком вульгарності, грубості, брутальності або навіть брудом. Інтимні - значить, тендітні, світлі і настільки хворобливі, що просто боїшся про це з кимось поговорити. Все. Пора закінчувати з цими дитячими, награними штучками. 

Що вас турбує? Поділіться з нами самим-самим-самим. Адже ми перед вам повністю відкриті. Ми готові до відвертої розмови. Через етюди, вистави про Це.Ми даємо вам найсильніші і швидкодіючі ліки від депресії і поганого настрою. Це супер-мега-екстра комедії! 
Але все ж, хотілося б нагадати, що «До і Після сексу» - це, перш за все вистави для дорослих. Жорсткі і відверті жарти не призначені для людей, що віддають перевагу банальність в сексі. Комедія дуже яскрава і соковита - тому що про нас, тому що про секс і кохання. А це дуже рідко буває сумним або нудним.

 Постановка для дорослих людей, - не по паспорту, а за станом душі.

 Також небажані глядачі з святенницькими поглядами на світ, і особливо без почуття гумору. А любителі чорного гумору отримають кайф подвійно! Дітей категорично не приводити! Ну, і наостанок скажемо, що шлях до радості у кожного свій. Але якщо театр допомагає позбутися від брехні, вчить довірі і дає віру в любов - хай живуть спектаклі про Це!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення