Чорний квадрат. Ти моє все

Цей спектакль приємно радує гострими і смішними жартами, цільним сюжетом і чудовим фіналом.

У ньому присутній легка атмосфера, що не позбавлена ​​життєвих труднощів і зіткнень, а також незвичайних і яскравих персонажів. Хороші забавні діалоги, що забезпечують веселий настрій на усю дорогу. Що щодо самого сексу? Він є. Абсолютно відверті сентенції з блискучим образним гумором.

«Ти моє все» - казка. Насправді такого не буває, а якщо і трапляється, то так рідко, що прирівнюється до того, що такого не буває. Це ідеалізована, неймовірна, фантастична історія, яку приємно і потрібно подивитися ввечері з подругою або молодою людиною. Тому що після вистави є ризик обговорювати його до самого ранку. Бажання і розуміння, довіру і ревнощі - ці теми близькі будь-якому глядачеві і можна сказати, що ця сексуальна казка про вас. Спектакль, в цілому, не на один раз, і у вас може виникнути бажання переглядати його знову і знову. Тому квитки на нього завжди закінчуються заздалегідь.

«Ти моє все» - про Любов. І сильна Любов відчувається на протязі всього спектаклю - ви будете співчувати героям і переживати за них. Хоча все одно можете здогадатися, як все закінчиться. Але і це не факт.

Люди, які грають спектакль, вже 10 років як разом. За всі ці жарти і пристрасті вони заплатили нервами і роками. Вони прожили те, над чим сміються і страждають.


Якщо хочете від душі посміятися і без напрягу розчулитися - цей спектакль для вас.

Коментарі до події (1)
  • Irina Zhuravskaya 08 Березня

    Повторюють вистави, які були два роки назад
    Невже не має нових...?
Отримуйте
регулярні оновлення