ДахаБраха в Житомирі

Житомир, зустрічай! "ДахаБраха" дарує нам свою творчість!

Цей гурт створений Владом Троїцьким в стінах театру "Дах" в середині 2000-х. Молоді музиканти миттєво спрацювалися.
Сьогодні в їх активі нараховується величезна кількість інструментів: басові барабани, перкусія, флейта, фортепіано, віолончель, акордеон, бугай, кахон, дарбука, табла тощо. І справляються з цим всім тільки чотири пари рук: три дівчини і хлопець видають вражаючий потужний етно-хаос. У той же час в їхніх піснях є поклик предків, небувалий за силою і драйвом, вони складні, мають багато прихованих смислів. І слухачі з неприхованим задоволенням підтверджують це. Синтез пісенної творчості різних народів світу видає унікальне явище. А в сумі з тонко підібраними харизматичними образами це створює неповторне дійство.
Перший альбом вийшов у 2006 році. 

"ДахаБраха" надала нового змiсту театру, музицi, українськiй культурі і традиціям у контексті сучасності.
Створивши свій власний етно-хаос, який вже більше 10 років змушує світ затамувати подих перед драйвом барабанів і витонченістю вокалу у високих гуцульських шапках.



У щільному гастрольному графіку останніх 4 років, що нараховує десятки країн і три континенти, музиканти намагалися знаходити час для участі в українських фестивалях і таких спеціальних проектах, як наприклад, переозвучка фільму «Земля» Олександра Довженка, ну а тепер прийшов час для великого українського туру з презентацією нової програми.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення