День Європи у Житомирі

День Європи в нашій державі відзначають у третю суботу кожного травня. 

Цьогоріч у Житомирі святкування Дня Європи-2018 відбудеться 18 травня.

План заходів - парк культури і відпочинку, літній театр "Ракушка".

11:00 - Урочисте відкриття ІІІ Українського фестивалю молодіжних суб-культур "Street Art Fest - 2019"

11:10 - Одиночні змагання з сучасних танцювальних напрямків

- Молодіжний дискусійний клуб, пізнавальні акції, патріотичний флеш-моб.

13:30 - Конкурс сучасного сольного номеру

15:30 - Конкурс тематичних молодіжних композицій.

Майстер - класи від вулучних суддів, інтерактивні руханки.

16:30 - Шоу вуличного стилю

- Шоу змішаних стилів

Арт-майданчик "Європейські відеопривітання" 

18:30 Заключний гала-концерт переможців та гостей ІІІ Українського фестивалю молодіжних субкультур "Street Art Fest - 2019".

21:30 Урочисте закриття фестивалю

З самого ранку і до пізнього вечора комфортабельну концертну залу літнього театру "Ракушка" заповнить енергетика сучасного мистецтва. Перша частина заходу буде присвячена одиночним змаганням з різноманітних танцювальних напрямків. Потім відбудеться конкурс сучасного сольного номеру.

По обіді одна з найцікавіших розділів фестивалю "STREET ART FEST – 2019" – проведення конкурсу тематичних молодіжних композицій, які порушують певні проблеми молодіжного середовища.

Одна з головних частин фестивалю – Шоу вуличного стилю та Шоу змішаних стилів, де будуть представлені нові композиції у певних стилях молодіжних субкультур.

А з 18.30 розпочнеться великий заключний Гала-концерт фестивалю "STREET ART FEST – 2019", у якому візьмуть участь переможці фестивалю, а також численні гості нашого міста, звучатимуть давно улюблені українські пісні та нові європейські хіти, танцювальні команди представлять безліч нових композицій у різних напрямках.

Отож, запрошуємо юнаків та дівчат, їх друзів та батьків, а також усіх, хто почуває себе молодим душею, 18 травня з 11.00 до 21.30 год. у концертну залу літнього театру "Ракушка" міського парку культури, щоб разом відзначити надзвичайно важливу для кожного з нас подію – День Європи!

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення