DETACH. LOCK AND LOAD TOUR

Напередодні нового альбому гучні альтернативні рокери DETACH відправляються в LOCK AND LOAD TOUR.
 Уже навесні самий фестивальний гурт України обіцяє випустити новий диск, а поки що DETACH хочуть подарувати своїм шанувальникам ряд концертів в містах України, де музиканти вперше зіграють кілька треків з цього альбому.
 "Взагалі восени ми планували взяти концертну паузу, сісти на студії і повністю зосередиться на записі нового диска, - коментує фронтмен DETACH Олексій Веренчік. - Але зрозуміли: не зможемо жити без концертів цілих півроку. Цього літа ми зіграли практично на всіх великих українських фестивалях, всюди на головних сценах і чітко усвідомили: найбільше щастя і найгостріший кайф - виходити до публіки І розуміти, що всі ці люди зібралися тут саме заради вашої музики!"

LOCK AND LOAD TOUR охопить півтора десятка міст України і триватиме з кінця жовтня до початку грудня.
 
На концерті вас чекають:
 - практично культові треки DETACH, які розривали головні сцени всіх фестивалів цього літа;
- абсолютно нові пісні з майбутнього альбому;
- акустичний блок, підготовлений спеціально для цього туру;
- на деяких концертах до DETACH приєднаються спеціальні гості - українська група Be My Guest, а також банди з Італії і Франції, імена яких ви дізнаєтеся зовсім скоро;
- а також море драйву, енергії та самого відривного року! Про концертах DETACH не варто розповідати, їх треба бачити, чути і відчувати кожною клітинкою!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення