Фрістайл та Діти Фрістайла. Нова програма «Україна Ненька»

Фрістайл та Діти Фрістайла. Нова програма «Україна Ненька»

Всі анонси від: Житомирський обласний телецентр

Концерт Фрістайл та Діти Фрістайла. Нова програма «Україна Ненька» в Житомирі відбудеться 7 березня о 19:00 в Житомирському телецентрі.

Шановні глядачі,у зв'язку з посиленням ворожих обстрілів території нашої країни, та загостренням війскової ситуації, концертний тур гуртів Фрістайл та гурту Діти Фрістайла перенесено на березень 2024р. Ми не маємо морального права ризикувати вашим здоров'ям та життям.
Усі квитки придбані раніше - дійсні.
Слава Україні! Слава ЗСУ! Україна переможе!!!

В нинішніх досить непростих умовах, коли країна потерпає від агресіі, легендарні артисти вирішили підтримати дух своїх земляків, підтримати своїх захисників — бійців Збройних Сил України, на адресу яких буде спрямована частина виручених коштів.

Концертна програма обох колективів була значно перероблена — абсолютну більшість пісень перекладено українською мовою, отже, на вас чекають дійсно прем'єри і водночас ваші улюблені пісні в новому вигляді.

Створені також нові актуальні номери, з якими прихильники цих гуртів уже мали змогу ознайомитись в інтернеті — «Цвіте калина», «Не кохана я», «Мамо, я його люблю», «Пацан сказав — пацан зробив», «Чорнобаївка», «Горить москва», «Ревную», «Обійму-поцілую» та інші.

Не випадково об'єднана програма двох колективів називається «Україна-ненька» — саме ця пісня, створена свого часу легендарною солісткою «Фрістайла» Ніною Кірсо, яка, на жаль, нещодавно закінчила свій земний шлях, стала своєрідним девізом артистів, високо оціненим прихильниками.
Україна обов'язково переможе і буде вільною!

Подаруйте собі хвилину радості в наш сумний час, приходьте на концерт!
На вас чекатимуть ваші улюблені «фрістайлівці» Сергій Кузнєцов, Сергій Ганжа, Юрій Зірка, Юрій Савченко, чарівна Ната Нєдіна, а також молоді і
амбітні, не менш улюблені «Діти Фрістайла» Денис Супруненко, Ігор Лаврик, Анатолій Супруненко і Анатолій Караман.
І, звичайно ж, чудові пісні засновника обох гуртів композитора і продюсера Анатолія Розанова, одна з яких, як і тридцять років тому, називається «Завтра» — бо ми всі віримо, що нашу Україну чекає чудове, щасливе і мирне завтра!

До зустрічі!


Коментарі до події (1)
  • Наталия Броварская 29 Січня

    Почему нет информации о билетах???
Отримуйте
регулярні оновлення