Дитя робота

Дитя робота

 Весь світ недавно пережив страшний апокаліпсис, через що загинуло все людство. Вся надія на відродження нашого роду лежить на плечах робота, який у підземному бункері з ембріонів може виростити дітей. Так і сталося з дівчинкою без імені. Вона виросла в бункері, і єдиною, хто завжди перебувала поруч, була її мати. Саме так дочка називає робота, який її виростив і який нею опікувався так багато років. Дівчинка завжди думала, що вона єдина залишився в живих серед людей. Коли ж у бункер, де живуть мати та дочка, стукає незнайома жінка, все це змінюється. Вона каже, що зовнішній світ зовсім не такий, яким його описує робот. Дівчинка повинна сама вибрати, кому вірити, а кому ні.


Режисером проекту став Грант Сп'ютор, в активі якого тільки маловідомі роботи.

У фільмі зіграли: Роуз Бірн ("Одержимість" (2004), "Пекло" (2007), "Адам" (2009)), Хіларі Свенк ("Крихітка на мільйон" (2004, "Оскар" за "Найкращу жіночу роль"), "Письменники свободи" (2006), "P.S. Я тебе люблю" (2007)), Клара Ругор ("Мої африканські пригоди" (2013)).

Перший показ картини відбудеться 25 січня 2019 року на Кінофестивалі в Санденсі, США.

Кінокритики сайту https://www.metacritic.com поставили стрічці оцінку 56/100, а на сайті https://www.rottentomatoes.com є 86% позитивних відгуків.


Рейтинг:4.90

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення