Джаз-концерт тріо Олексія Пєтухова і Катерини Кравченко (Одеса)

Джаз-концерт тріо Олексія Пєтухова і Катерини Кравченко (Одеса)

Всі анонси від: Барбарис

Олексій Пєтухов - одеський піаніст, композитор і аранжувальник. Закінчив естрадний відділ одеського музичного училища по класу джазового фортепіано, потім одеську консерваторію. З 2000 року - викладач фортепіано і імпровізації в одеському училищі мистецтв і культури і диригент молодіжного джаз оркестру Миколи Голощапова.
Учасник багатьох фестивалів і міжнародних проектів. Виступав спільно з In-Grid, Haddaway, Chanda Rule, Grace Garland, Pawel Gusnar, Bernard Struber, Gregory Porter, Filo Machado, Eve Cornelious, Allan Harris, Kevin Mahogany, Benny Benack, Jason Brown, Sivan Arbel і ін.
Творче спрямування охоплює проекти з тріо, камерним оркестром і дитячим хором.
Концерт в Житомирі представить проект авторської музики, а також інтерпретації джазових стандартів і деякі переклади.
Максим Кондратьєв - контрабасист, учасник численних джазових концертів, грає з провідними музикантами Одеси і учасник міжнародних проектів.
Антон Косей - провідний барабанщик міста Херсон, виріс в творчому оточенні чудового музиканта і педагога Олега Голдаківського. Останнім часом часто підключається до тріо Олексія Пєтухова.
Катерина Кравченко - молода, талановита і по-справжньому захоплена джазом вокалістка, яка впевнено виходить на українську джазову сцену, в її активі численні виступи в концертах, конкурсах і фестивалях.

Вартість квитків: зал - 250 грн., Балкон - 180 грн.
Для замовлення квитків телефонуйте адміністратору закладу: 067-406-22-61

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення