Ефір

Ефір

Що таке "ефір"? Це загадкова для багатьох людей субстанція, яка наповнює весь Всесвіт. На звичайного чоловіка або на звичайну жінку він впливає більше психічно: вона забирає свідомість, а з часом і волю людини. Але вплив цього матеріалу на організм може привести до неймовірних результатів... Один військовий лікар на початку двадцятого століття вирішив провести кілька експериментів над людьми, щоб більше дізнатися про властивості ефіру. Він мріяв навчитися його використовувати для отримання безмежної влади над людьми, над їх тілами і розумом. Але якою ціною він зможе цього досягти? І чи зможе взагалі?

Режисером фільму став Кшиштоф Зануссі. Він найбільше відомий за проектом "Життя як смертельна хвороба, що передається статевим шляхом" (2000).

У картині зіграли: Яцек Понеджявек ("Варшавська битва 1920 року" (2011), "Сторонній предмет" (2014), "Доля правди" (2015)), Жольт Ласло ("Смак сонячного світла" (1999), "Контроль" ( 2003), "Орел Дев'ятого легіону" (2010)), Анджей Хира ("Відьмак" (2001), "Катинь" (2007), міні-серіал "Відьмак").

Реліз стрічки відбувся 20 вересня 2018 року на Польському кінофестивалі у Гдині.

Рейтинг: 3.91

 

Дивіться трейлер:

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення