Фестиваль «Молода генерація»

Фестиваль «Молода генерація»

Громадська організація «ХХІ покоління» запрошує до участі в Музичному Фестивалі "Молода Генерація" гурти та виконавців, які у своєму музичному арсеналі мають власну якісну українську музику, пісні в стилях: етно і фольк, фольк-рок. Організація планує віднайти талановитих, унікальних, творчих, яскравих особистостей. Якщо виконання української пісні є не просто хоббі, а стан душі, спробуйте її відкрити перед мільйонами глядачів великої сцени та екранів телебачення.
У фіналі проекту чотири кращих гуртів або виконавців отримають змогу вийти на сцену разом із зірками української естради, а також записати свій виступ на професійній телестудії.
Запрошуються гурти та солісти віком до 35 років, які виконують музичні твори у жанрах український етно та фольк. Один учасник виконує від 2 до 4 творів (загальною тривалістю не більше 15 хвилин).
У відбірковому етапі проекту бажане виконання творів під супровід музичних інструментів або власного аранжування. Перевага надається сучасним обробкам української пісні та авторським творам у вищезазначених жанрах.
Фестиваль «Молода Генерація» відбудеться в Житомирі у вересні 2015 року. Це повністю безоплатний як для учасників, так і для глядачів музичний благодійний Фестиваль, де житиме народжена душа української музики та пісні.

ДЛЯ ПРИЙНЯТТЯ УЧАСТІ НЕОБХІДНО:

1. До 25 серпня 2015 року надіслати композиції, фотографії і заявки в довільній формі на електронну пошту [email protected]
2. До 25 серпня 2015 року підтвердити про свою участь у відбірковому етапі (за телефонами: 0987078005, 0631369550).

3. Прийти на відбірковий етап, який відбудеться 29 серпня 2015 року. Місце проведення відбіркового етапу – Житомирський міський палац культури (місто Житомир, вул. 1 Травня 12/5).

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення