Фестиваль «Пісенний Спас» ім. В.Шинкарука

Фестиваль «Пісенний Спас» ім. В.Шинкарука

Талановиту молодь та відомих артистів вп'яте об'єднає фестиваль "Пісенний Спас" ім. В. Шинкарука!

З 16 по 19 серпня у Житомирі відбудеться Міжнародний фестиваль мистецтв «Пісенний Спас» ім. Володимира Шинкарука.

Організатори запрошують талановитих молодих людей взяти участь у конкурсній програмі в 3-х номінаціях: "виконавець естрадної пісні", "виконавець авторської пісні", "конферансьє (ведучий)":
"Якщо ти співаєш, пишеш пісні, хочеш бути ведучим! Якщо ти прагнеш підкорити сцену і телепростір, і тобі від 14 до 35 років, тоді фестиваль «Пісенний Спас» саме для тебе! Заповнюй заявку та бери участь у конкурсі!"

На фестиваль цьогоріч знову в якості гостей приїдуть найвідоміші артисти. А конкурсанти зможуть продемонструвати власні таланти та перейняти досвід зірок української та зарубіжної естради.

Телефони для довідок: 067 915 88 73 та 067 772 34 78

Коментарі до події (1)
  • Радмила Левитова 16 Серпня

    Організатори фестивалю "Пісенний Спас"  - це кучка КГБшних сексотів. Не зрозуміло, за які заслуги Ірині Шинкарук дали звання народної артистки України. Жах. Зовнішність потворна, бездарна, голос ніякий, витягнута КГБшним сексотом- папіком на посаду солістки державного радіо, тобто на гарантовану зарплату. КГБшніко-СБУшніки офіційно повпихали її ,цю бездар, у всі енциклопедії , подавали місця на всяких непотрібних фестивалях, щоб штучно зробити їй багато "напрацювань". Це зроблено тому, що Ірина Шинкарук страшна і бездарна і тому нікому не заважає та продовжує сексотну паскудну діяльність папіка, який в пед. університеті і по Житомиру чітко слідкував, щоб задавити справжні таланти, розчищаючи для цієї горе-пєвуньї дорогу. А назвати Спасом цей паршивий захід - це просто кощунство над Ісусом Христом і усім Християнством.
Отримуйте
регулярні оновлення