Фестиваль «Житомирська вежа»

Фестиваль «Житомирська вежа»

Всі анонси від: Дім культури

Всеукраїнський фестиваль «Житомирська вежа» спрямований формувати у громадян міжкультурний та міжнаціональний діалог, виховувати інтерес до культурно-історичної спадщини Поліського краю, показати вагомий внесок національних культур різних народів у розвиток Житомира. 
Відроджувати культурно-моральні цінності молоді, формувати ідеї дружнього співіснування народів, як запоруки миру, виховувати патріотизм та відповідальність за долю України, оскільки мистецтво транслює настрій нації. 
Розвиток духовного єднання та взаємозбагачення української національної культури та культур інших національностей слугуватиме зміцненням міжнаціональної злагоди. 
Збереження зразків етнічної спадщини стане запорукою туристичної привабливості, сімейного відпочинку. 
Благодійний фонд за сприяння Житомирської міської ради, Житомирської обласної державної адміністрації, консолідує зусилля громадських організацій, меценатів, національно-культурних товариств, науковців і мистецтвознавців, у творені сучасного культурного простору на фестивалі «Житомирська вежа». 
Фестиваль став традиційним та проводиться вп’яте.

У живописний віночок талантів вплетуть свої творіння юні художники, фотографи, майстри декоративно-прикладного мистецтва.
Подарують радість гостям учасники святкового концерту, кращі виконавці народної та естрадної пісні, віртуозні музиканти, хореографічні колективи, літературну сторінку на фестивалі продемонструють майстри художнього слова.
Про історично-культурні пам`ятки Житомира розкажуть краєзнавці та почесні гості свята. Театралізоване дійство має нагадати усім нам про одвічні цінності: патріотизм, шанобливе ставлення до своїх животоків — історичних та духовних.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення