Фотовиставка "Жінки і конфлікт в Україні"

Фотовиставка "Жінки і конфлікт в Україні"

Запрошуємо Вас на перегляд фотовиставки "Жінки і конфлікт в Україні". Фоовиставки, яка торкає людей правдивістю, різноманітністю, глибинністю як самих героїнь, так і соціальних ролей, в яких вони представлені.
Близько 40 робіт, які були відібрані для виставки, розповідають історії українських жінок, які виконують різні ролі в надзвичайно нелегкий час для України. Метою фотовиставки є привернення уваги суспільства до проблем ґендерного насильства, а також стимуляції активних дій, спрямованих на подолання насильства щодо жінок і дівчат, адже ґендерне насильство - це порушення прав людини. Організаторами виставки є Фонд Народонаселення ООН в Україні та Міністерство соціальної політики спільно з Українським жіночим фондом.

Ініціаторами проведення фотовиставки «Жінки і конфлікт в Україні» в Житомирі виступили Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Паритет», Центр гендерної освіти ЖДУ ім. І. Франка спільно з управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення