Freedom Ballet. Танцювальна вистава "ШАФА"

Freedom Ballet. Танцювальна вистава "ШАФА"

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА ВИСТАВУ "ШАФА" ВІД ОЛЕНИ КОЛЯДЕНКО І FREEDOM BALLET?

1. Ця чарівна вистава захоплює з перших секунд, щойно в залі з'являються артисти.
2. Драматичні діалоги змінюються трагічним танго.
3. Рухи танцюристів зачаровують своєю екстравагантністю та гармонійністю.

Вистава відбудеться 7 травня о 18:00 в театрі ім. Кочерги

Назва Freedom Ballet давно стала світовим ім'ям. За 15 років цей колектив сформував значний послужний список. Більше 5 тисяч танцювально-театральних авторських шоу, гастрольні тури з аншлагами по десяткам країн, яскрава участь у кращих телевізійних проектах, зйомки в безлічі кліпів знаменитих артистів...

Логічно, що Freedom Ballet був і залишається лідером серед танцювальних колективів країни. Тепер вони приготували для нас нову постановку під назвою "Шафа". Як завжди, кожен рух артистів зачаровує з першої секунди! А кожен вихід на сцену є не просто танцем, а цілим життям, наповненим пристрастю, інтригою, імпровізацією, драматургією, красою і любов'ю.

На сцені виступлять 14 танцюристів, які експериментують з музикою, пластикою і світлом. Артисти приміряють різні образи, перетворюючи на фарс будь-який ритуал. Вони втілюють незліченну кількість життів, ніколи не повторюються і будуть з вами максимально відверті. Мета такого експерименту – це пізнати себе так глибоко, щоб можна було легко обійтися без звичної маски.

А ось по-справжньому головним учасником їхнього експерименту стане глядач. Той, який влаштувався в комфортному залі, спрямувавши погляд на освітлену сцену. На вас чекає постановка без прикрас, сорому і ханжества. Буде цікаво!

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення