ГАСТРОЛІ КИЇВСЬКОГО АКАДЕМІЧНОГО ТЕАТРУ НА ЛИПКАХ

ГАСТРОЛІ КИЇВСЬКОГО АКАДЕМІЧНОГО ТЕАТРУ НА ЛИПКАХ

КИЇВСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР НА ЛИПКАХ 23 ЖОВТНЯ ДЛЯ ЖИТОМИРЯН ПОДАРУЄ 3 ВИСТАВИ!

"Ти  особливий"

 Добрий Майстер створив усіх мешканців казкової країни  однаково прекрасними, але  нахабна  Клякса підштовхує їх бути злими  й  знущатися один  з одного. Тут  «начебто» хороших нагороджують зірочками, а «начебто» поганих – обліплюють кляксами. Хлопчик  Панчінелло увесь у плямах,  засмучений, що з ним ніхто не товаришує.  Люсі розуміє, що ця гра погана, тому  не бере в ній участі і не радить  Панчінелло.  Лише  Майстер зумів усе залагодити, пояснивши, що кожна людина чимось вирізняється, що вона  неповторна і гідна любові.   Добро перемагає зло і в кожному серці запалюється  зірочка.       

"О восьмій на ковчезі"

Як відомо з біблійної історії, на Ноєв ковчег можуть потрапити лише « кожної тварі  по парі».  Але нерозлучних друзів-пінгвінів троє. Як бути? Чи можуть пінгвіни піти проти Божої волі і врятуватися?

Зрештою, вони  таки опиняються  на ковчезі, де  потрапляють у смішні ситуації.  Непосидющі та беззахисні, стомлені  друзі сумують, мріючи про щасливе життя у рідній Антарктиді.

"Чарівні сабінянки"

У виставі «Чарівні сабінянки» за п’єсою  Леоніда Андрєєва не вщухають пристрасті. Сильні, дужі, непереможні воїни щойно заснували Рим, але залишилися самотніми. Поруч живуть сабінянки: молоді, граційні та звабливі.  Але вони одружені! Отже, римляни наважуються на викрадення.

Що з цього вийде? Драма? Трагедія? Чи навпаки – комедія? Хто отримає перемогу - вельми  розумні греки чи безстрашні римляни. Зрештою… кому належатимуть  серця чарівних сабінянок.

 Деталі за тел.: (0412)47-33-88, (0412)22-24-55

  

 

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення