Gender Month

Останні роки наше місто демонструє лідерство у впровадженні питання гендеру та рівних можливостей на міському рівні. Важливу роль у впровадженні цієї політики відіграє депутатська група «Рівні можливості».

Аби житомиряни розуміли, що питання зачіпає кожну сферу та дозволяє уникати дискримінації пенсіонерів за віком, жінок під час прийому на роботі чи виступів на політичних заходах, молоді, яку не сприймають всерйоз через типу відсутність якогось досвіду і т. д. Голова депгрупи «Рівні можливості», голова ГО Центр Суспільних Комунікацій Ірина Ярмоленко та iHUB організовують GENDER MONTH в Житомирі. Підсумкову дискусійну панель відкриють в рамках Днів Європи в Житомирі 18 травня.

Проте протягом місяця в Житомирі пройдуть безліч цікавих підготовчих заходів, на які запрошують за попередньої реєстрації усіх охочих. І вже незабаром буде опублікована повна програма заходів. Попередні перемовини проведенні з Житомирською міською радою, Win-Win Cambridge Education Center, університетами міста, школами та ліцеєм 25, кінотеатрами. Запрошені відомі лектори та представники міжнародних інституцій.

Заплановані – ворк-шопи, тренінги, конференції, круглі столи, кінопокази, бізнес-сніданки спільно з представниками бізнесу та влади, молоддю, школярами та владою міста.

Захід проводиться за люб'язної підтримки ESTONIAN DEVELOPMENT COOPERATION та Estonian Embassy in Kyiv.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення