Гіперактивний розлад з дефіцитом уваги у дітей та підлітків

Гіперактивний розлад з дефіцитом уваги у дітей та підлітків

Всі анонси від: LIFE Skills

Центр розвитку сім’ї і особистості “НАВИЧКИ ЖИТТЯ” запрошує на трьохденний навчальний семінар «Науково обґрунтовані методи діагностики й терапії гіперактивного розладу з дефіцитом уваги у дітей та підлітків.»

Викладач: доктор Лінда Шмідт, дитячий й підлітковий психіатр, психотерапевт, директор клініки дитячої й підліткової психіатрії при Орегонському університеті здоров’я і наук( США)

Про семінар:
Перші 2 дні семінару будуть сфокусовані на методах діагностики,оцінювання й терапевтичних втручаннях стосовно ГРДУ у дітей та підлітків. Будуть розглядатися: диференційний діагноз, етіологія, коморбідність ,фармакологічні й нефармакологічні втручання, включаючи стратегії допомоги дітям у школі.

Учасники семінару отримають практичні знання щодо обстеження дітей й підлітків з ГРДУ, діагностики й роботи з дітьми, що мають ГРДУ, роботи з їх сім’ями й школою.


3-й день семінару буде сфокусований на міфах щодо ГРДУ, на тому ,що мають знати батьки й рідні про ГРДУ, а також як батьки й рідні можуть допомагати дітям й підліткам, що мають ГРДУ.
Місце проведення семінару : Центр розвитку сім'ї та особистості "НАВИЧКИ ЖИТТЯ".
Житомир, вул. Князів Острозьких 83б, конференц зал.

Семінар викладатиметься англійською мовою із послідовним перекладом українською.

Вартість участі у семінарі для фахівців : 2600 грн при реєстрації і оплаті по 20 вересня включно, з 21 вересня - 3000 грн.

Оплата здійснюється у повному розмірі після підтвердження отримання заявки та можливості участі у семінарі.

Учасники семінару отримають сертифікат участі в семінарі від центру розвитку сім'ї та особистості «НАВИЧКИ ЖИТТЯ».

Кількість місць обмежена.

Для подання заявки на участь в семінарі необхідно надіслати лист на адресу [email protected] вказавши в ньому ваше ім’я та прізвище, контактні дані (місто, телефон, електронна адреса), місце роботи та посаду.

Якщо ви надіслали листа і протягом декількох днів не отримали відповіді електронною поштою , просимо зв’язатися з нами за телефоном 0679366935 - Жанна Зарічна або 0963547276 - Вікторія Бржезицька

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення