GoDanceYourself_ZT

GoDanceYourself_ZT

По стопах цікавої публічної особи, актриси Ірини Горбачової з її проектом "Į am dance Moscow" хочеться спробувати запустити свій варіант  "танцювальної терапії" для всіх. "Йди танцюй, Житомир!"

Основна суть: є ти, шлях і музика. Група людей, де кожен в своїх навушниках, під музику танцює в місті по заданому маршруту.

Цілі:

- опрацювати свої внутрішні скутості і блоки за допомогою танцю;

- побути в моменті, приємно проводячи час у колі людей зі схожими інтересами;

- запустити позитивну хвилю в протидію сірості міської зими;

Сенс: у міському просторі, де так мало живого, де пластмаса і бетонні коробки перетворюють людей в сіру масу, так хочеться показати людям, що можна навчитися відпочивати, веселитися і кайфувати в будь-який час, в будь-якому місці. Забудемо всі разом про життєві питання!

Рутина настільки вгризлась нам в глотки, що за нею ми не сприймаємо більше нічого. Давайте разом вчитися усвідомлювати себе як незалежну від проблем одиницю, радіти своєму тілу, і його можливостям через танець.

Для участі вам не потрібно ВЖЕ вміти танцювати, розучувати хореографію, або намагатися рухатися максимально до перфекціонізму. Тут ми з вами даємо повну свободу свого тіла. Рух - це життя, так давайте ж не стояти на місці!

Танцюй, ніби ніхто не дивиться!

Проект перебуває в стадії активного обговорення. Точні умови, маршрут і формат будуть відомі зовсім скоро.

По всім питанням звертайтесь до організаторів: https://goo.gl/uB2ZQ2

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення