Resonance. Ультрафіолет

Гурт «résonance» (рок-хіти), хоч формально і є камерною частиною симфонічного оркестру, а також часто зараховується до ряду сучасних рок-груп, по суті, не є ні тим, ні іншим.

Репертуар гурту «résonance» (рок-хіти) - це не просто рок-музика. Це твори, які вже дуже давно увійшли в золотий фонд людства, музика, створена талановитими  людьми нашої планети.

Програма концерту пропонує новий погляд на саму суть пісні. Відкинувши шаблони, слухач проникає в саме серце твору - саме те, що композитор спочатку в неї вкладав. І сяйво геніальної рок-музики стає ще більш відкритим, а професійний підхід музикантів, багатство скрипок, благородність альтів, шарм віолончелей, могутність контрабаса і рок-н-рольна свобода барабанів роблять його насиченим і яскравим, в тому числі завдяки проробленим аранжуванням спеціально для групи «résonance».

Музиканти групи «résonance» - це викладачі консерваторій, в минулому музиканти філармоній і оперних театрів, гастролюючих по всьому світу, а також заслужені діячі мистецтв.

Сайт гурту

Концерт відбудеться 7 жовтня!

Місце зустрічі: драматичний театр імені Кочерги.

Чекаємо саме на Вас!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення