Гурт «Синяя птица» у Житомирі

Гурт «Синяя птица» у Житомирі

ВІА "Синяя птица" - це радянський та вже російський музичний гурт, вокально-інструментальний ансамбль (ВІА), що існував з 1972 по 1991 рік. Після цього назву «Синяя птица» взяли собі кілька російських музичних гуртів, що складаються в тому числі з колишніх учасників оригінального ансамблю і виступаючи з його репертуаром.
 

"Синяя птица" Олексія Комарова.
У 1998 році в Самарі почалися виступи колективу за участі Сергія Льовкіна, Сергія Дроздова, Олексія Комарова, Валентина Баркова. За згодою і схваленням засновника колективу Роберта Болотного, після 8 років відпочинку колектив відновив концертну і творчу діяльність, як ВІА «Синяя птица». Пізніше Сергій Льовкін пішов з колективу. У квітні 2000 року до складу колективу ненадовго увійшов Олександр Дроздов. Сама ідея відновити гурт належала Олексію Комарову.



На сьогоднішній день ансамбль має такий склад: Олексій Комаров, Валентин Барков, Олександр Комаров, Сергій Лелявін, Олексій Зорін, Ольга Максимова та оди із засновників - Роберт Болотний . В далекому 2003 році Олексій Комаров говорив про те, що всі учасники ансамблю співають та самостійно пишуть пісні. Зараз гурт веде концертну діяльність в Росії та інших країнах, в тому числі і в Україні

В Житомир ансамбль "Синяя птица" приїхав, щоб дати гала-концерт, в якому будуть зібрані всі найкращі пісні.

У програмі:
Пісні "Там, где клён шумит",  "Горько", "Белый теплоход", " Ты мне не снишься", "Я иду к тебе на встречу", "Так вот какая ты", "Моя любовь жива".

Тож приходьте! Запрошуємо кожного.
Початок о 19:30 на Літній естраді "Ракушка".
Купити квиток можна в шапці події

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення